Webinarium: Att genomföra utbildning i en virtuell miljö

ONLINE

Att genomföra utbildning i en virtuell miljö

På senare år har många organisationer försökt övergå från klassrumsutbildning till allt fler virtuella alternativ. Övergången har drivits av många och inte minst påverkade av faktorer som till exempel kostnadsminskning och miljöhänsyn – saker som sannolikt inte kommer att försvinna. Samtidigt har många organisationer kämpat för att upprätthålla tillräcklig närvaro, engagemang och slutförande av utbildningarna. Så hur gör man för att lyckas?

Promote International är stolta över att lansera den nya utbildningen “Conducting Effective Virtual Training” – ett praktiskt utbildningsprogram som är utformat för att få alla som utbildar att lyckas med sin utbildning och få önskad effekt i en virtuell miljö.

Välkommen att delta på vårt  webinarium där vi kommer berätta om vårt nya program och dela några av de viktigaste insikterna från över fyra år och 500 timmars virtuell träning. Under morgonen kommer vi berätta om:

  • Framväxten av virtuell utbildning och hur det spelar in i lärande och utveckling
  • Viktiga lärdomar och erfarenheter från över 500 timmars online-utbildning
  • Hur du skapar resultat genom virtuell träning

DATUM:

Fredag den 17 april, kl. 12.00-13.00 – Online

Seminariet hålls på svenska av Performance consultant Edward Boon från Promote International.

Välkommen!

Anmäl dig här!

ANMÄL DIG HÄR!

Fredag 17 april, kl. 12.00-13.00

Boka dig på webinaret den 17 april här!

Viktig information!

I och med det rådande läget gällande Corona-viruset kommer samtliga tillfällen att genomföras som webinars och inte som frukostseminarium. Information om hur du deltar kommer skickas ut i god tid till alla bokade. 

Om Edward Boon

Edward arbetar som konsult på Promote International och är medförfattare till boken Improving Performance Through Learning. Edward har 18 års erfarenhet av att utforma, utveckla och leverera strategiska utbildningsprogram i stor och liten skala för organisationer runt om i världen. De senaste fyra åren har han fokuserat sin energi på att hjälpa utbildare och programchefer att skapa utbildningsprogram som ger resultatpåverkan både i klassrums- och virtuell miljö.

Conducting Effective Virtual Trainings

The Conducting Effective Virtual Trainings program is a practical training program designed to get Learning and Development professionals up and running in the virtual environment.