Är du vår nya Leads Manager?

Nu söker vi efter vår nya Digital Leads Manager till oss på Promote!

Promote befinner sig i en spännande och expansiv fas i en framtidsbransch där vi nu växer och letar efter en digital native som självsäkert tar förarsätet i digitala prospekteringsverktyg. Vi letar efter någon med fallenhet för att kommunicera med andra människor via mail och telefon, obehindrat på svenska och engelska.

I rollen som Digital Leads manager är det din högsta prioritet att samla in, underhålla och vårda vår databas och prospects samt vara kontakten mellan sälj och marknad. Du kommer ansvara för att generera inbound/outbound leads till sälj- och marknadsavdelningen och även delta i strategiska planer, aktiviteter och skapande av processer inom marknad och sälj.

Du arbetar centralt i vårt integrerade sälj- och marknadsteam och är följaktligen en otrolig viktig länk i kedjan. Du är datadriven och strukturerad men samtidigt nyfiken och kontaktsökande. Som person lämnar du inget åt slumpen, älskar att se resultat och lever, precis som vi, efter parollen att man lär sig av sina misstag. Rollen innebär stor frihet där du själv driver och ansvarar för att lyckas med dina uppsatta mål och använder vårt marknad och CRM-verktyg som utgångspunkt i ditt dagliga arbete.

Du kommer att:

 • Arbeta med att generera och kvalificera leads, i digitala prospekterings- och CRM-verktyg
 • Ta första kontakten med potentiella prospekt, via telefon och via email, samt se till att de kommer vidare i säljprocessen
 • Arbeta i team med vår marknads- och säljteam. Du rapporterar till Head of Marketing

Du är:

 • En person som brinner för försäljning och digitala verktyg
 • Meriterad med minst 1 års erfarenhet från digital prospektering i bolag som säljer mer komplexa B2B-tjänster (internationell SaaS försäljning är ett plus)
 • Erfaren inom digital försäljning och har lätt för att lära dig nya digitala verktyg
 • Van och orädd att prata med prospekts via telefon och en fena på att kommunicera skriftligt via mail, både på svenska och engelska
 • Van att arbeta med marketing automation-verktyg och med digitala prospekteringsverktyg. Praktisk erfarenhet från Freshworks suiten är ett plus
 • En lagspelare med känsla för att arbeta i team, samtidigt som du drivs av friheten att få ta egna initiativ
 • Hungrig på att fortsätta utvecklas, både som person och i din arbetsroll

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Planera, skapa, publicera och förvalta olika flöden och resor i vårt marknads- och CRM-system
 • Vidareutveckling av våra marknadsförings-processer, flöden och digitala kanaler för att skapa leads
 • Initiera och driva egna projekt och marknadsaktiviteter för att nå uppsatta KPI:er.
 • Optimering och analys av utfall för att ständigt söka förbättringsområden och säkerställa uppsatta mål
 • Skapa rapporter och analyser, heatmaps och ”funnel-maps” för att säkerställa att mål uppfylls
 • Ansvara för rapporter och statistik av inflöden i Google Analytics
 • Bli expert på vårt CRM och Marknadssystem för att utnyttja detta till fullo

Är du vår nya kollega?

För att lyckas i rollen som Leads manager är du en säljdriven person med stort intresse för digital marknadsföring och dess styrka samt hur man skapar leadsgenererande kampanjer. Du känner dig bekväm med att skapa material och texter på både svenska och engelska. Vi tror att du precis som oss har ett brinnande intresse för leadsgenerering som ger resultat. Vi tror att du har ett intresse för teknik, system och marknad samt håller koll på trender och är villig att testa och vara kreativ på jobbet. Du gillar att ha ansvar och är van att arbeta självständigt och prova nya vägar. Som person är du prestigelös, resultatorienterad och en teamspelare som vill vara med och bidra till vår utveckling.

Sök jobbet genom att maila din ansökan med CV och ett kort personligt brev till promote@promoteint.com. Ange referens ”Leads Manager”. Intervjuer sker löpande.

Önskat tillträde: Så snart som möjligt med hänsyn till uppsägningstid
Arbetstid: Heltid
Anställningsform: Tillsvidare med inledande 6 månaders provanställning
Ort: Stockholm

Eventuella frågor besvaras av rekryterande chef Johanna Matsdotter, Head of Marketing, på johanna.matsdotter@promoteint.com.

Promote® är en ledande och prisbelönt plattform för lärtransfer som skapar effektiv träning och resultat. Promote bedriver även forskning och metodutveckling tillsammans med internationella universitet och forskare. Promote stödjer organisationer och människor som vill utvecklas och vill nå längre med sin utbildning med stöd av en digital plattform. Promote vänder sig till globala utbildningsbolag och arbetar idag med kunder såsom Mindset, Huthwaite, GP Strategies och Duke. Promote används även av interna utbildningsavdelningar på bland annat GM Motors, Electrolux, Ambea och Vattenfall. Promote sitter i fina lokaler på Mäster Samuelsgatan 60 i centrala Stockholm men har även kontor i Göteborg och Johannesburg.